Quick Booking
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Welkom

De perfecte ingrediënten voor elk seizoen

Ervaar ambachtelijk vakmanschap in elke hap. De meest verfijnde selectie van ganzenlever, smaakvolle truffels en delicatessen van uitzonderlijke kwaliteit.

Quality Selection

Uitmuntende foie gras

Sterrenchefs weten waarom.
NIVO-Finess’ is al sinds 1994 hun voorkeurspartner voor superieure ganzenlever en eendenlever.

Quality Selection

Premium truffels

Proef de ware smaak van authentieke truffels.
Geleverd door de beste leveranciers die Frankrijk en Italië te bieden hebben.

De trots van een ambacht

Foie gras

NIVO-Finess’ levert uitzonderlijk lekkere foie gras, die voldoet aan de hoogste ethische en kwaliteitsstandaarden. Dankzij ons netwerk van vertrouwde kwekers en slachthuizen, verzekeren we u van een uiterst elegant product. Verrassend verfijnd en heerlijk puur van smaak.

LEES MEER
Een ervaring vol smaak

TRUFFELS

Truffels, een wisselvallig en delicaat product, dat zich soms moeilijk laat beheersen. Maar hebt u ooit al een ingrediënt geproefd dat zo verleidelijk, elegant, uniek en verfijnd is? Ontdek een wereld vol smaken met onze zwarte wintertruffel, witte Albatruffel, zomertruffel… Een meerwaarde in elk seizoen. En het onmisbare ingrediënt voor elke signaturedish.

LEES MEER

Delicatessen voor professionals

Visionaire foodies verdienen alleen het beste. NIVO-Finess’ bereidt heerlijke producten en garnituren voor een onvergetelijke maaltijd. Klaargemaakt met de beste ingrediënten– en in de meest hygiënische omstandigheden. Culinair vakmanschap op maat, op z’n best.

BEKIJK ONS AANBOD

Op maat bereide delicatessen

Van vers bereide lobben tot met de handgedenerveerde lever en afgewerkte producten die zelfs het meest kritische publiek overtuigen… NIVO-Finess’ levert excellente foiegras-delicatessen, bereid met de meest geraffineerde producten op de markt.

CONTACTEER ONS NU
Is alleen het beste goed genoeg?

Word vandaag klant bij NIVO-Finess’

Ervaar de ware betekenis van artisanaalvakmanschap, met voortreffelijke producten die elke food professional verdient. Registreer nu als klant. We contacteren u zo snel mogelijk met de bevestiging van uw aanvraag.

REGISTREER NU