Vakmanschap boordevol smaak

foie gras d’oie

Pure elegantie voor elke bereiding, sinds 1994

Vakmanschap boordevol smaak

foie gras d’oie

Pure elegantie voor elke bereiding, sinds 1994

Vakmanschap boordevol smaak

foie gras d’oie

Pure elegantie voor elke bereiding, sinds 1994

NivoFiness

Foie Gras

Foie gras van superieure kwaliteit kan alleen gecreëerd worden met een alomvattende visie op het product. De kwekers en abattoirs waar NIVO-Finess’ op vertrouwt, volgen de striktste normen op het gebied van ethiek en hygiëne. Bovendien ontwikkelden we een eigen, hoogwaardige kweekprogramma. Onze ganzen brengen het grootste deel van hun leven door in open lucht, eten de beste maïsvariëteiten en worden slechts minimaal bijgevoederd. We streven ernaar de perfecte foie gras te creëren, die z’n structuur en vetgehalte behoudt bij het bakken. Alleen een respectvolle kweekmethode kan leiden tot een iconisch product.

LEES MEER
Top Quality

Ambachtelijk meesterschap

Smaak is persoonlijk. Daarom ontwikkelt NIVO-Finess’ verfijnde bereidingen, volledig afgestemd op uw verwachtingen. Op maat samengestelde garnituren of bereidingen, terrines, “en torchon” en kleine rolletjes… Proef hoe authentiek ambachtelijk vakmanschap smaakt, in elke hap.

BEKIJK ONS AANBOD

Bereid om uw verwachtingen te overtreffen

Til uw maaltijden naar het hoogste niveau, vol elegantie en verfijning. Met de op maat bereide garnituren en producten van NIVO-Finess’. Ons basisassortiment van terrines, foie gras “en torchon” en ficelles is de gedroomde aanvulling op ons strikt geselecteerde kernproduct –rauwe foie gras – en onze manueel schoongemaakte ganzenlever –foie gras paré. Al onze producten worden bereid met het oog op perfectie, met de meest hoogwaardige ingrediënten. Ze kunnen genuttigd worden als volwaardig gerecht of als smakelijke garnituur. Verken een wereld vol verrassende smaken met onze op maat klaargemaakte bereidingen.

CONTACTEER ONS

Een uiterst pure herkomst

Alleen een zorgvuldige methode kan aan de basis liggen van een delicaat product zoals foie gras. Bij NIVO-Finess’ besteden we dan ook veel aandacht aan de selectie van onze kwekers en abattoirs. Zij vormen een cruciaal onderdeel van ons verhaal. Doorgedreven kwaliteitscontrole gaat hand in hand met des triktste normen op het gebied van ethiek en hygiëne. Ons eigen kweekprogramma gaat zelfs nog verder. We selecteren uitsluitend de beste ganzensoorten en voedingstypes. En ontwikkelen kweek- en voedermethodes die het dier maximaal verzorgen, zonder de stress nodeloos te verhogen. Zodat we uiteindelijk een van de mooiste producten verkrijgen die er vandaag beschikbaar zijn: de intens smaakvolle foie gras.

CONTACTEER ONS
NivoFiness

Een traditie van integriteit

De dieren die ons de onovertroffen smaak van foie gras schenken, worden met het hoogste respect behandeld. We garanderen een optimale levenskwaliteit, met vrije uitloop, een gebalanceerd dieet met hoogwaardige maïssoorten en een minimum aan bijkomende voedermomenten. We brengen de puurste, meest verfijnde smaken en texturen die dit product te bieden heeft naar de keuken van onze klanten. Gebaseerd op een filosofie van respect en zorg voor onze dieren en leveranciers.

Is alleen het beste goed genoeg?

Word vandaag klant bij NIVO-Finess’

Ervaar de ware betekenis van artisanaal vakmanschap, met voortreffelijke producten die elke food professional verdient. Registreer nu als klant. We contacteren u zo snel mogelijk met de bevestiging van uw aanvraag.

REGISTREER NU