Nivo-finess' ganzenlever en truffels

Uitgebreide info vindt u in de login-zone.
Nog niet geregistreerd? Klik op login en kies 'paswoord aanvragen'.

brutt ganzenlever

Cannelloni van ganzenlever

Ganzenlever (foie gras) en truffels

Ganzenlever en truffels

Sinds 1994 verkoopt NIVO-finess’ topkwaliteit ganzenlever aan de professionele verbruiker.

Topkwaliteit begint bij de strenge selectie van kwekers en slachthuizen, waarbij hoge ethische normen worden gehanteerd. Er is ook een eigen kweekprogramma, met ganzen die het grootste deel van hun leven doorbrengen in de buitenlucht, volle maïs eten en slechts matig worden bijgevoederd. Deze manier van werken zorgt voor 'de perfecte ganzenlever', die zijn structuur en vet houdt tijdens het bakken. Enkel een correcte en respectvolle kweekmethode kan resulteren in een absoluut topproduct.

Naast foie gras is NIVO-finess' gespecialiseerd in truffels. Om u het hele jaar de beste selectie te garanderen, werken wij samen met truffelleveranciers in Frankrijk en Italië.

Truffels

Omdat NIVO-finess' steeds op zoek is naar vernieuwing en mooie producten, en dankzij nauwe contacten in de culinaire wereld, blijft het assortiment groeien. Het aanbod is langzamerhand uitgebreid met een selectie van olijfolie, aceto balsamico en specerijen, alsook met enkele natuurlijke confijten: confit van groene tomaat, gelei van vlierbloesem, compôte van kweepeer en gelei van Earl Grey.
Op bestelling krijgt u ook eenden- en ganzenvlees , zoals billen, magrets en geconfijte gésiers (maagjes). Ook hele canettes (jonge vrouwtjeseend) en 'filets de canette' behoren tot de mogelijkheden.

assortiment

Leuke links:
Hertog Jan en Hans.
15 jaar Nivo-finess'
Nivo-finess' met sterren
10 jaar Nivo-finess'
Food to die for.
Nivo-finess' op de EFFF 2007
Saisonnier en Nivo-finess'.